Lois Beauty Store
Beauty Store

Wimperextensions en
make-up

Wimperextensions zorgen voor lengte en geven volume en je hebt gelijk
fantastische volle wimpers! Wij werken met de One-by One techniek,
dus op elk haartje komt één extension, wat een prachtig natuurlijk
resultaat geeft! Super voor je vakantie of gewoon voor altijd.

Wimperextensions en make-up

Wimperextensions zorgen voor lengte en geven volume en je hebt gelijk fantastische volle wimpers! Wij werken met de One-by One techniek, dus op elk haartje komt één extension, wat een prachtig natuurlijk resultaat geeft! Super voor je vakantie of gewoon voor altijd.

Wimperextensions en make-up

Tarieven

Wimperextensions – set one by one €79,95

Complete make-upv.a. €37,50 tot €55,00

Bekijk onze prijslijst voor meer behandelingen.

Tarieven

Wimperextensions – set one by one €79,95

Complete make-upv.a. €37,50 tot €55,00

Bekijk onze prijslijst voor meer behandelingen.

Hoelang blijven de wimperextensions zitten en hoe snel moet ik het opvullen?

Wimpers vallen uit, waarna er weer nieuwe haartjes groeien, Iedereen heeft een ander soort groeicyclus. Het is dus normaal dat je dagelijks wimpers verliest. Gemiddeld verlies je 3 tot 6 wimperharen per dag. De meeste klanten komen na ongeveer 3 weken langs voor een opvulbehandeling.


Verwijderen van wimperextensions
Je hebt genoten van je wimperextensions maar je bent op het moment aangekomen dat je even zonder wimperextensions wilt, de enige veilige mogelijkheid is om je wimperextensions te laten verwijderen door een professionele wimperstyliste. 

Tip!

Omdat de wimpercyclus gewoon doorgaat, als je wimperextensions hebt, kun je met het Revitalash groeiserum de groei enorm bevorderen en heeft u na het verwijderen van de extensions nóg dikkere en langere wimpers dan voor het aanbrengen.

Make-up sessie of advies voor elke dag of een feestje

Alle make-up van Clarins onderscheidt zich door natuurlijke werkstoffen, deze kostbare natuurlijke werkstoffen zorgen dat je huid het ook direct wordt verzorgd en beschermd.

Enkele van onze Lois beautyspecialisten hebben een professionele training gevolgd om de make-up producten van Clarins perfect toe te passen bij elk soort huidtype en huidskleur. Bij ons kunt u vrijblijvend een advies aanvragen zoals de vraag van vele mensen; Welke kleuren passen het beste bij mij?

Bij het boeken van een dag of avond make-up zal er rekening worden gehouden met omdat de een nou eenmaal meer van natuurlijke make-up houdt en de ander veel meer houdt van intensiteit.  Heeft uw een specifieke wens, laat het gerust van tevoren weten! Dan kan daar rekening mee gehouden worden.

Wist je dat...

bij Lois beauty store je ook gewoon lekker kan “kijken en proberen” in ons make-up meubel zonder afspraak? Altijd van harte welkom. Wil je advies? Is het fijn even te kijken naar beschikbaarheid in de online agenda. Een afspraak is zo gemaakt (vaak dezelfde dag nog!) en kost je niets!